Alapanyag központú
természetközeli innovatív konyha
Szabó András séf által vezetett konyhánkban a modern technológia mellett a legnagyobb hangsúlyt a helyi alapanyagok kapják. A fenntarthatóság elkötelezett híveként arra törekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Saját speciális téli-nyári veteményeskertet alakítottunk ki, saját fazekas műhelyünk és kávépörkölőnk van. Házilag fermentált italokat szolgálunk fel, a pékárut is helyben készítjük, valamint a helyi, illetve közeli őstermelők és Péter családja által megtermelt alapanyagokkal dolgozunk.
András 2018 óta vezeti a Kabala konyháját. Számos hazai sikert és elismerést követőn az ő vezényletével 2022-ben az étterem Michelin ajánlást kapott. 2023-ban ezt az elismerést nem csak megtartani sikerült, hanem elnyertük mellé a fenntarthatóságért járó Zöld Michelin csillagot, valamint az “Év szervize különdíjat’ is csapatunk érdemelte ki.