Skip to the content
  • Filozófia
  • Étterem
  • Szobák
  • Workshop
  • Vitrin
Villa Kabalalogo darklogo light
  • Ajándékkártya
  • Elismerések, megjelenések
  • Kapcsolat
  • en_GB
Villa Kabala
  • Kezdőlap
  • Filozófia
  • Étterem
  • Szobák
  • Workshop
  • Vitrin
  • Ajándékkártya
  • Elismerések, megjelenések
  • Kapcsolat
  • en_GB
Alapanyag központú

természetközeli innovatív konyha

Szabó András séf által vezetett konyhánkban a modern technológia mellett a legnagyobb hangsúlyt a helyi alapanyagok kapják.  A fenntarthatóság elkötelezett híveként arra törekszünk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Saját speciális téli-nyári veteményeskertet alakítottunk ki, saját fazekas műhelyünk és kávépörkölőnk van. Házilag fermentált italokat szolgálunk fel, a pékárut is helyben készítjük, valamint a helyi, illetve közeli őstermelők és Péter családja által megtermelt alapanyagokkal dolgozunk.
András 2018 óta vezeti a Kabala konyháját. Számos hazai sikert és elismerést követőn az ő vezényletével 2022-ben az étterem Michelin ajánlást kapott. 2023-ban ezt az elismerést nem csak megtartani sikerült, hanem elnyertük mellé a fenntarthatóságért járó Zöld Michelin csillagot, valamint az “Év szervize különdíjat’ is csapatunk érdemelte ki.

8264 Szigliget,
Kamonkői út 40.

T: +36 70 286 1113
E: villa@villakabala.hu

© 2024 VILLA KABALA, All Rights Reserved

ÁSZF / Felhasználási feltételek

  • Login
  • Register
  • Reset Password
Lost Your password?